پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
نکات مهم برای جذب بازدید کننده
نوشته شده در دو شنبه 20 آبان 1392
بازدید : 93
نویسنده : طراح ایرانی

صاحبان وب سایت ها و همچنین افرادی که خواستار طراحی سایت هستند معمولا با هدف افزایش کسب درآمد به اینکار می پردازند.شرکت های بزرگ و مطرح نیز از این مراحل پیروی کرده اند.برای افزایش بازدید و مشتری شرکت خود باید مراحلی را طی کرد که در این جا به نکات مهم برای جذب بازدید کننده می پردازیم.

نکات مهم برای جذب بازدید کننده

سرعت بارگذاری صفحات وب:هنگامی که کاربر وارد سایتی می شود اولین چیزی که با آن روبرو می شود سرعت بارگذاری سایت می باشد،بنابراین باید به این مسئله توجه کرد زیرا در غیر این صورت بازدیدکنندگان خود را از دست خواهید داد.

طراحی ساده وب سایت:همانطور که در مقاله ی چند نکته انکار ناپذیر در طراحی سایت گفته شد،نکته ی مهم در طراحی وب سایت رعایت سادگی می باشد زیرا زیبایی در عین سادگی تنها کلید و الگویی است که می تواند شما را در این مسیر با موفقیت به نقطه پایان برساند.

داشتن هویت شفاف و آشکار محتوا در وب سایت:سعی کنید مطالبی که در سایت قرار می دهید شفاف باشد و بازدیدکننده بتواند به راحتی متوجه مطلب شود.شما می توانید جهت شفافیت و وضوح مطالب خود از تیتر مناسبی که مربوط به مطلب است استفاده نمایید.
نکته:فراموش نکنید که انتخاب کلمه کلیدی مناسب با مطلب می تواند توجه افراد را به خود جلب نماید بنابراین استفاده از کلمات کلیدی را جدی بگیرید.

بروز رسانی مرتب وب:بارها تاکید کرده ایم که پس از طراحی سایت به صورت منظم مطالب خود را بروز کنید زیرا انجام این کار می تواند توجه موتورهای جستجو را به خود جلب نماید که به دنبال آن می تواند در سئوی سایت شما موثر باشد.

استفاده از فضای سفید:استفاده از فضای سفید می تواند از ایجاد شلوغی و آشفتگی مطالب بپرهیزد.بنابراین در سایت هایی که محتوای زیادی دارند استفاده از فضای سفید می تواند در جلوگیری از نامرتب نشان دادن سایت بسیار موثر باشد.

استفاده از صفحه ی تماس با ما:در سایت هایی که خرید و فروش انجام می شود داشتن اطلاعات تماس صحیح و همچنین داشتن فرم تماس بسیار مهم می باشد.اگر حفظ حریم خصوصی برای شما مهم است، می توانید از خدمات لینک های که اتوماتیک آدرسهای ایمیل را دریافت می نمایند استفاده کنید.

آسان سازی دستیابی افراد به وب سایت:یکی از نکات مهم برای جذب بازدید کننده آسان سازی دستیابی افراد به وب سایت می باشد.شما می توانید وب سایت خود را از طریق خبرنامه-RSS feed و دیگر مطالب در بالاترین حد دید نگه دارید.

آسان سازی فرایند خرید:اگر شما در سایت خود فروش محصول دارید باید مراحل خرید محصول را به راحتترین شیوه ی ممکن طراحی کنید در غیر این صورت کاربران خود را از دست خواهید داد.

رعایت موارد بالا می تواند در جذب بازدیدکننده و همچنین افزایش درآمد افراد کمک کند همچنین با داشتن این آگاهی در زمینه یطراحی سایتمی توانید با بازاریابی در بستر وب به رقابت بپردازید.




Anchor Text در بهینه سازی سایت چه نقشی دارد
نوشته شده در دو شنبه 10 آبان 1392
بازدید : 110
نویسنده : طراح ایرانی

در طراحی سایت معمولا Anchor Text اهمیت ویژه ای دارد بنابراین در اینجا می خواهیم به توضیح Anchor Text بپردازیم همچنین می گوییم Anchor Text در بهینه سازی سایت چه نقشی دارد.

Anchor به معنای لنگر می باشد و Anchor Text به معنی متنی است که پیوندی به آن لینک داده شده است.به عبارتی هنگامی که می خواهیم کلمه ای را به آدرسی در اینترنت لینک کنیم،متنی که به آن آدرس لینک شده است، Anchor Text نام دارد. Anchor Text به کلمه ای گفته می شود که قابلیت کلیک کردن داشته باشد و یا HyperLink باشد.در انکر تکست باید به موارد زیر توجه کرد:

√ از تکرار مکرر لینک کردن باید خودداری کرد،بنابراین بهتر است لینک های بهتری را انتخابکرد و از لینک دادن غیراصولی جلوگیری کرد.توجه داشته داشته باشی که استفاده بیش از حد انکر تکست موجب می شود تا سایت شما Penalize شود و سایت شما با کلماتی که بعنوان Anchor Text انتخاب کرده اید اصلا در گوگل دیده نشوید.
√ باید به کلماتی که لینک میدهید توجه داشته باشید که کلمه ی مورد نظر بیان گر محتوای شما باشد.
به طور کل Anchor Text نقش عمده در بهینه سازی سایت به اساس کلمات کلیدی دارد و شما میتوانید با هر کلمه کلیدی که دوست دارید در موتورهای جستجو دیده شوید به این کلمات لینک بدید .بنابراین Anchor Text می تواند در نمایش دادن سایت شما در صفحه اول نتایج جستجو موثر باشد،توجه داشته باشید که سایت ها و و بلاگ هایی که از محتوای سایت های بزرگ کپی برداری میکنند و کلمه منبع را به سایت اصلی لینک میکنند باعث می شوند تا همان سایت ها با عنوان منبع در نتایج گوگل دیده شوند،بنابراین باید برای انتخاب کلمات مناسب جهت افزایش ترافیک سایت توجه بیشتری نمود.

منبع : طراحی سایت




مزایا و معایب پست مهمان در طراحی سایت
نوشته شده در دو شنبه 8 آبان 1392
بازدید : 96
نویسنده : طراح ایرانی

همانطور که می دانید پست مهمان پستی است که توسط بازدیدکنندگان وب سایت ایجاد می شود و معمولا کسانی که پست مهمان ارسال می کنند اهدافی دارند که از جمله ی آن معرفی خود و سایتشان می باشد.در این جا می خواهیم شما را با مزایا و معایب پست مهمان در طراحی سایت آشنا کنیم.

برای اینکه بتوانید برای سایت پست مهمان ارسال کنید ابتدا باید در سایت عضو شوید و پس از عضویت با رفتن به بخش مربوطه مطلب خود را بنویسیدو برای بازبینی برای مدیر سایت ارسال کنید.
مزایای پست مهمان:
√ استفاده از پست مهمان به مدیر سایت امکان استراحت می دهد همچنین مدیرسایت می تواند با درنظرگرفتن روز خاصی پست های مهمان را در سایت قرار دهد.
√ پست های مهمان می تواند در زمینه های مختلفی باشد که مدیر سایت نسبت به آن اطلاعات کافی نداشته باشد بنابراین یک پست مهمان می تواند باعث ایجاد نظرات و ایده های جدید و مختلف که مدیرسایت تصور آن را نمیکرد گردد.
√ معمولا مدیران سایت برای جذب خوانندگان به سایت از پست مهمان استفاده می کنند و اینگونه پست ها را شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.پس در نتیجه برای جذب مخاطبان بیشتر نباید از پست مهمان با محتوای ضعیف استفاده کرد.
معایب پست مهمان:
√ از آنجاییکه پست مهمان توسط سایر افرادی غیر از مدیر سایت نوشته می شود ممکن است استاندارهای لازم را نداشته باشد و یا ممکن است اعتبار وب شما را به چالش ببرد.
√ ممکن است موجب تحمیل شدن مجازات های گوگل شود ،پست های بازاریابی طولانی و یا پست مهمان مخالف کلمات کلیدی غنی باعث کاهش ارزش لینکها و سایتها میشود که متاسفانه این موضوع مشکل اصلی اکثر سایت ها میباشد.همچنین باید در رابطه با پست های مهمان که به صورت صدا و اسپم از طرف سازمان های بزرگ هستند احتیاط کنید.
√ ممکن است پست ارسالی توسط مهمان زمان زیادی را جهت ویرایش نوشته لازم داشته باشد و از این جهت وقت زیادی لازم داشته باشد.

شما می توانید برای سنجش کیفیت پست ها،آنها را ویرایش کرده و با ایجاد اصلاحاتی آنها را در سایت خود منتشر کنید،همچنین استفاده از دستورالعمل پست مهمان این اطمینان را به شما می دهد که پست هایی را که دریافت می کنید در همان قالب موردنظرتان است.

منبع : طراحی سایت




تفاوت طراحی وب سایت و توسعه وب سایت
نوشته شده در دو شنبه 6 آبان 1392
بازدید : 99
نویسنده : طراح ایرانی

امروزه عبارت طراح وب سایت و توسعه دهنده وب سایت در جامعه و در تبلیغات بجای یکدیگر استفاده می شود بنابراین ما در این مقاله می خواهیم تا تفاوت طراحی وب سایت و توسعه وب سایت را بیان کنیم.یک سایت شامل قسمت های مختلفی می باشد که عبارتند از:

√ شما و طرح : شامل گرافیک سایت،رنگهای بکار رفته در سایت،منوها و غیره می باشد.
√ محتوا : شامل محتوا و اطلاعات و محصولات موجود در سایت می باشد.
√ عملکرد : شامل ویژگیهای تعاملی سایت با کاربر می باشد که یک وب سایت به کاربران خود ارائه می دهد که نیاز به زیر ساختهای درونی برای ارائه به کاربران می باشد.
√ قابل استفاده بودن : بازید کاربران از سایت و کیفیت کلی سایت در تعامل کاربران با سایت،منوها و مفیدبودن سایت می باشد.

 

  • شما و طرح



شما و طرح شامل ظاهر کلی سایت می باشد.طراح وب سایت تصمیم می گیرد از چه رنگها و فونتهایی استفاده شود و صفحات سایت چگونه آرایش داده شوند.طراح گرافیک باید حس زیبا شناسی خوبی داشته باشد و دقیقا بداند چه ترکیبی از رنگها و عکسها مناسب پروژه ای است که صاحب سایت می خواهد به کاربران سایت ارائه دهد.

  • محتوا



مطالب، تمامی متونی می باشند که در یک سایت یافت می شوند و شامل کلیه مطالبی می باشند که می بایست در سایت قرار گیرند (از خط مشی سایت تا صفحات فروش محصولات). در مواردی شما نیاز به شخصی دارید تا مطالب سایت تان را تالیف کند.

  • عملکرد



عملکرد، شامل همه ویژگیهای تعاملی سایت و همچنین انیمیشن ها می باشد. مخلص کلام آن است که برنامه نویسان با بهره گیری از زبانهای مختلف برنامه نویسی تحت وب که از وب سرور پشتیبانی می کنند، کلیه ویژگیهای تعاملی سایت را طراحی می کنند.
از فلش می توان برای متحرک سازی تصاویر استفاده کرد. Perl، PHP و جاوا زبانهای برنامه نویسی هستند که در وب سرور استفاده می شوند تا صفحاتی با دینامیک پیچیده بوجود آیند. این صفحات می توانند مستقل از یکدیگر کار کنند ولی همه آنها از یک دیتابیس استفاده می کنند تا همه نیازهایی که کاربران از سایت انتظار دارند برآورده شود.

از جاوا اسکریپت برای خلق افکتهای جالب در مرورگرها استفاده می شود نظیر عوض شدن عکسها وقتی موس را روی آنها حرکت می دهید، یا تغییر رنگ لینکها، و غیره. جاوا اسکریپت بر روی مرورگر کابران اجرا خواهد شد و بر روی وب سرورها اجرا نمی شود.
عملکردهای دیگر یک وب سایت، می تواند شامل نرم افزارهایی باشند که کاربران با آنها کار خواهند کرد نظیر فرم ها، مدیریت محتوا (در وبلاگها) و برنامه های مدیریتی دیگر که این امکان را برای کسانی که با برنامه نویسی آشنایی ندارند فراهم می کند تا داده های وب سایت را مدیریت نمایند.
تمامی این برنامه ها می بایست از زبان HTML پشتیبانی کنند تا بتوانند در یک صفحه اینترنتی استفاده شوند.

  • قابل استفاده بودن



قابلیت استفاده یک وب سایت، قابلیتهایی می باشد که از دید کاربران آن سایت قابل مشاهده می باشد و اکثرا شامل موارد آزمایشی می باشند نظیر:
آیا ظاهر سایت واقعا تصویری که می بایست نشان داده شود را نشان می دهد؟
آیا منوهای سایت کاربر پسند می باشند؟
آیا منوهای سایت کاربران را به صفحاتی که صاحب سایت درخواست کرده بود، هدایت می کنند؟
آیا سایت سریع بارگذاری می شود؟
آیا برنامه های سایت بدرستی کار می کنند؟

تفاوت طراحی و توسعه

متاسفانه مبحث طراحی و توسعه سایت با یکدیگر گره خورده است. وقتی صحبت از ساخت متن و آزمایش قابل استفاده بودن سایت مطرح می شود، بوضوح به این مشکل برخورد خواهیم کرد.
آیا یک فرد می تواند به تنهایی همه این کارها را انجام دهد؟ افرادی هستند که به تنهایی می توانند همه این کارها را با هم انجام دهند ولی اکثر مردم می توانند تنها یکی یا دو تا از این وظایف را انجام دهند.

طراحی وب سایت معمولا شامل ساخت مطالب و قالب سایت می باشد در حالیکه توسعه وب شامل ساخت عملکرد سایت و آزمایش قابل استفاده بودن آن می باشد.
طراحان وب سایت می بایست مهارت کافی در استفاده از ابزارهایی نظیر فتوشاپ را داشته باشند. اکثر آنها همچنین با زبان HTML نیز آشنایی دارند بطوریکه می توانند طرح هایشان را پیاده سازی کنند. ولی به هر حال، استفاده از انیمیشن در سایت و قالب سایت و طراحی آنها برای صفحات مختلف نیز از وظایف طراحان وب سایت می باشد.

بسیاری از صاحبان سایت ها، مطالب سایت را در اختیار طراحان سایت قرار می دهند ولی طراح سایت ممکن است نیاز باشد تا در صورت امکان متون سایت را ویرایش کند و در بعضی موارد آنها را از نو بنویسد. طراح سایت معمولا آزمایش قابل استفاده بودن سایت را نیز برای بررسی منوها و سرعت بارگذاری سایت انجام خواهد داد.

برنامه نویسان توسعه وب، عملکردهای یک وب سایت را برنامه نویسی می کنند، ولی تمام برنامه نویسی ها باید در چهارچوب HTML در صفحات جاسازی شوند. و بلعکس، محتویات HTML می توانند درون برنامه ها جا سازی شوند. توسعه دهندگان وب، همچنین سایت را از لحاظ قابلیت استفاده کاربر، مورد بررسی و آزمایش قرار می دهند، حداقل برنامه نویسان، این آزمایش را برای عملکردهایی که برنامه نویسی می کنند مورد آزمایش قرار می گیرد. در نتیجه برنامه نویسان همچنین نیاز به داشتن دانشی در خصوص HTML دارند.

در هر حالت، طراحان وب سایت و برنامه نویسان توسعه دهنده وب، نیاز دارند تا در کنار هم مشغول بکار باشند تا این اطمینان حاصل شود که وب سایت، دقیقا همان چیزیهایی را که مشتری درخواست کرده است را انجام می دهد.
حرف آخر اینکه فقط شرکتهای بزرگ تیمهای جداگانه طراحان گرافیک،مولف متون،برنامه نویس وو را به استخدام درمی آورند ولی ر بیشتر مواقع طراحان وب سایت و برنامه نویسان توسعه دهنده وب، دو تیم جداگانه می باشند که می بایست برای طراحی یک سایت موفق در کنار هم مشغول بکار باشند.

منبع : طراحی سایت




هفت روش دریافت نظر و کامنت در پست های وب سایت
نوشته شده در دو شنبه 6 آبان 1392
بازدید : 105
نویسنده : طراح ایرانی

با توجه به اهمیت افزایش بازدید از وب سایت و همچنین افزایش میزان سود خود از طریق سایت ایجاد مطالب مفید و مرتب توجه بیشتری را به خود جلب می کند.قرار دادن مقالات پشت سر هم نیازمند دریافت بازخورد می باشد که در این جا می خواهیم شما را با هفت روش دریافت نظر و کامنت در پست های وب سایت آشنا کنیم.

√ قرار دادن آسان نظرات(کامنت):حتما تا بحال با وبلاگها و یا وبسایت هایی رو برو شده اید که برای ثبت نظر نیاز به عضویت در سایت است و یا برای ثبت نظر باید عملیاتی را انجام دهید.اینکار یکی از اشکالاتی است یک وب سایت می تواند داشته باشد بنابراین بهتر است برای درج کامنت در همان قسمت از کاربر بخواهید که نام و ایمیل خود را وارد کند و برای کامنت گذاری ثبت نام الزامی نباشد.

√ دعوت از خوانندگان برای ثبت نظر:شما می توانید با دعوت از خوانندگان متن دعوت کنید تا نظرات خود را درج کنند.برای انجام اینکار می توانید سوالی را راجع به متن بپرسید برای مثال می توانید از جملاتی مانند :آیا نکته ای در مطلب توجه شما را به خود جلب کرد؟لطفا آن را در کامنت با ما در میان بگذارید:” استفاده کنید.

√ برقراری ارتباط با سایر وب سایت ها:با شناختن افرادی که در حوزه فعالیت شما کار می کنند می توانید به توسعه ارتباط با آن ها بپردازید ، به عبارتی با کامنت گذاشتن در سایت یکدیگر می توانید اینکار را انجام دهید.اینگونه ارتباطات بسیار با ارزش تر از دیگر راه های شناخته شده است .
√ ایجاد room برای درج پاسخ خوانندگان:در پست ها و مطالبی که طولانی هستند بهتر است مشخصه ای را در نظر بگیرید که کاربر مطمئن شود پس از اتمام پست حتما میتواند نظر خود را درج کند. میتوانید پستی را در ادامه مطلب خود قرار دهید که کامل کننده آن باشد و تمام جزئیات را در آن درج کنید در نتیجه کاربر براحتی میتواند تشخیص دهد که میتواند نظر دهد یا خیر.

√ پاسخ به نظرات را فراموش نکنید:سعی کنید به طور مرتب به بخش نظرات سر بزنید و جواب نظرات را بدهید در غیر این صورت کاربران خود را از دست خواهید داد.
√ حذف کامنتهای اسپم:کامنتهای اسپم میتوانند مشکل آفرین باشند.اگر پست شما دارای کامنت اسپم باشد بدین معناست که شما حتی یک بار هم نظرات را نمیخوانید.بهتر است از پلاگینی مانند Akismet استفاده کنید تا به هیچ عنوان کامنت اسپمی در سایت شما ثبت نشود و تمام کامنتهای اسپم که از قبل درج شده است را حذف کند.
√ ارسال ایمیل با دوستان:در صورتی که هیچ کامنتی دریافت نکردید از دوستان خود بخواهید تا به مطالب شما نظر دهند.
با استفاده از روش های بالا می توانید افراد بیشتری را به وب سایت خود جلب کنید و همچنین با استفاده از نظرات ، پیشنهادات و انتقادهای آن ها در بهبود بخشیدن کیفیت سایت خود استفاده نمائید.

منبع : طراحی سایت




W3C چیست ؟
نوشته شده در سه شنبه 23 مهر 1392
بازدید : 117
نویسنده : طراح ایرانی

در این قسمت از مقالات طراحی سایت به معرفی W3C و همچنین کارهایی که توسط آن صورت می گیرد می پردازیم . W3C مخفف کنسرسیوم شبکه جهانی وب (World Wide Web Consortium) می باشد.کنسرسیوم شبکه جهانی وب یک کنسرسیوم از صنعت بین المللی است که به هدایت وب به سوی استعدادهای نهان آن اختصاص داده شده است .توسط تیم برنرز لی، مخترع وب رهبری شده و در سال 1994 تاسیس شده است .
w3c  بیش از 450 عضو سازمانی  که مجموعه ای از تولیدکنندگان نرم افزار،سخت افزار،تامین کننده محتوا و نهادهای علمی و شرکتهای ارتباط ز راه دور است.همچنین کنسرسیوم توسط سه سازمان تحقیقاتی میزبانی می شود که عبارتند از : MIT در آمریکا ، INRIA در اروپا و Keio University در ژاپن می باشد .

W3C

بطور کل هدف w3c ایجاد استاندارهایی برای وب سایت ها است تا وب سایت ها در تمامی مرورگرهای سراسر دنیا سازگار باشند.استانداردها تنها یک چهارچوب بیشتر نمی باشد ولی طراحان ماهر سایت و برنامه نویسان به آنچه این سازمان می گوید بخوبی توجه می کنند. در حقیقت بسیاری از شرکتهایی که تقاضای استخدام برنامه نویسان و طراحان وب را دارند، این نکته را عنوان می کنند که کدهای نوشته شده در ساخت سایت توسط طراحان می بایست از لحاظ W3C معتبر سازی شده باشد. اگرچه برای XHTML و HTML این موضوع خیلی مرسوم است ولی اهمییت بیشتر این موضوع وقتی خواهد بود که سایت بطور کامل از CSS استفاده کند.

برنامه نویسان باید به این نکته توجه داشته باشند که حدود 35 درصد از کاربران از سایر مرورگرها غیر از اکسپلورر استفاده می کنند و برنامه نویسان کدهای خود را تنها بر روی اینترنت اکسپلورر آزمایش کنند درحالیکه تقریبا نزدیک به صدها نوع مختلف از مرورگرها وجود دارد و تعداد حتی بیشتری برای PDAها، تلفنهای همراه، و دستگاه های الکترونیکی لوکس دیگری که می توانند به اسنترنت متصل شوند موجود می باشند بنابراین طراحان سایتی که می خواهند سایت طراحی شده در پلتفرمهای مختلف بخوبی کار کند می توانند کدهایشان را با استانداردهای W3C بنویسند.زمان بارگذاری صفحات وب نیز در w3c اهمیت ویژه ای دارد بنابراین بهتر است صفحات وب با css طراحی شوند تا table برای اینکه سرعت بارگذاری صفحاتی که با css طراحی می شوند 25 الی 50 درصد بیشتر است.

همانطور که می دانیم در طراحی سایت رتبه بندی در موتورهای جستجو اهمیت خاصی دارد زیرا موتورهای جستجو وب سایت هایی که از استانداردهای طراحی سایت پیروی میکنند توجه دارند.spider های موتورهای جستجو به صورت منظم و دائمی به این وب سایت ها سرمیزنند،به همین دلایل وب سایت های که از استانداردهای طراحی استفاده می کنند نسبت به دیگر وب سایت ها دارای امتیاز می باشند.

با افزایش تعداد مرورگرها و روند ادامه آن، وجود استانداردی در کد نویسی، به نیازی ضروری بدل شده است. چنانچه شما از کدهایی استفاده کنید که استاندارد و معتبر نباشند بطوریکه در مرورگر خاصی بخوبی کار نکند، در این صورت، مشکل از جانب شماست. ولی چنانچه کدهای شما استاندارد باشند ولی در مرورگر خاصی به درستی نمایش داده نشوند، در اینحالت باگ در مرورگر است.سازمان W3C سرویس آنلاینی ( http://validator.w3.org) را برای بررسی معتبر بودن کدها به عموم ارائه داده است.




بازدید : 104
نویسنده : طراح ایرانی

امروزه بحث بک لینک به دنبال سئو از مهمترین دغدغه ها در دنیای اینترنت به حساب می آید.در این مقاله می خواهیم بگوییم بک لینک چیست و در بهینه سازی سایت چقدر مهم است . در ابتدا به تعریف بک لینک می پردازیم بک لینک به پیوندهای گفته میشود که از سایتهای دیگر به سایت شما داده میشود ، زمانی که از سایت خود به سایت دیگر پیوند میدهید، سایت مقابل از سایت شما بک لینک دریافت کرده است.

بک لینک چیست و در بهینه سازی سایت چقدر مهم است

گوگل به بک لینک ها بر اساس میزان محبوبیت و تعداد اهمیت می دهد هر گونه لینک به صفحات شما در سایت‌ها و صفحات دیگر که توسط موتور‌های جستجو پیدا شود بک لینک است.سایت هایی که بک لینک طبیعی ،زیاد دارند و همچنین محتوای جدید و منظم قرار می دهند رتبه خوبی دارند.

توجه داشته باشید که بک لینک را نمی توان از سایتهای با پیج رنک بالا خرید زیرا گوگل و سایر موتورهای جستجو قدرتمند به راحتی سایتهایی که جهت کسب رتبه بهتر در جستجو اقدام به خرید لینک میکنند را شناسایی نموده و از رتبه آنها میکاهد. البته شایان ذکر است اگر مایلید در یک سایت تبلیغات متنی بدهید، با Nofollow سازی لینک میتوانید دیگران نگران بوجود آمدن مشکلی برای سایت خود نباشید.

ایجاد مطالب جدید و مفید کاربران را  به قرار دادن لینک های شما در سایر وبلاگ ها و وب سایت ها می کند در این راستا می توانید از شبکه های اجتماعی برای بک لینک بیلدینگ سالم استفاده کنید. از مشخصه های لینک بد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

√ لینک شدن کلمه مهم کلیدی سایت: مثلا اگر سایت در مورد سئو هست، در همه جا به کلمه سئو لینک میشود، این لینک غیره طبیعی و بد اطلاق میگردد، زیرا کاربران معمولا چنین کاری نمیکنند مگر اینکه پولی دریافت کرده باشند.
√ لینک شدن سایت در تمام صفحات سایت: این هم یکی از مواردیست که باعث میشود بک لینک به بک لینک بد تبدیل شود، چون کمتر مدیر سایتی حاضر میشود لینک کسی را در تمام صفحات سایت خود قرار دهد مگر اینکه پولی دریافت کرده باشد.
√ لینک شدن صفحه اصلی سایت: اگر همه به صفحه اصلی شما لینک بدهند و به مطالب سایت شما لینک ندهند جای نگرانیست، زیرا این مورد هم باعث میشود بک لینک به بک لینک بد تبدیل شود.
√ لینک شدن سایت شما در سایت غیرمرتبط به موضوع سایت: معمولا کاربران در سایت خود لینکهایی را قرار میدهند که با موضوع وبلاگشان مرتبط باشد، اگر موضوع سایت شما در مورد بهینه سازی سایت باشد و در آن سایت اسب فروشی را لینک کنید، طبیعی ست که بک لینک بد است.
√ لینک شدن سایت در سایتهای کپی بردار و بی کیفیت: همانطور که سایتهایی بی کیفیت خودشان کیفیت چندانی ندارند، لینکهایی که از آنها به سایت شما ارسال میشود بد است و اگر آن سایتها اسپم باشند حتی باعث میشود در شرایطی به رتبه سایت شما آسیب برساند.
√ لینک شدن سایت به صورت مخفی: لینکها را قرار میدهند تا کاربران ببینند و از آن استفاده کنند، ولی زمانی که لینک  مخفی باشد و قابل نمایش نباشد، Backlink غیره طبیعی است.

تبادل لینک جهت ازیاد بک لینک اگر به صورت Nofollow نباشد، امکان بروز مشکل به احتمال قوی است ولی اگر طرفین لینکها را به صورت نوفالو تغییر بدهند مشکلی از این بابت برایتان پیش نخواهد آمد.در مقاله ی لینک های nofollow و dofollow می توانید با nofollow و dofollow آشنا شوید.
شایان ذکر است اگر در موارد فوق لینک شما Nofollow باشد، هیچ آسیبی رتبه سایت شما نخواهد دید.توجه داشته باشید که موتورهای جستجو به خوبی ارتباط میان وب سایت شما و کلمات کلیدی و عبارت کلیدی منتخب شما را تشخیص داده و از این طریق توسط لینک های با ارزش و مرتبط با رنکینگ بالایی که به شما پیوند می شوند،حمایت خواهید شد.




انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب
نوشته شده در سه شنبه 23 مهر 1392
بازدید : 103
نویسنده : طراح ایرانی

امروزه با توجه به افزایش وب سایت ها در همه ی زمینه ها لازم است تا با انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب آشنایی پیدا کرد بنابراین آشنایی با انواع وب سایت بیشتر موردتوجه قرار می گیرد.می دانیم یک سایت می تواند از نظر گروهی از بازدیدکنندگان بسیار خوب و حرفه ای به نظر رسد و از طرف دیگران بسیار بد و ابتدایی. طراح سایت خوب، وبسایت را با سلیقه ی خود نمی سازد بلکه بنابر گروه مخاطبین سایت و آنچه مدیر سایت تمایل دارد طراحی می کند.

طراحی سایت سایت های نامنظم که امروزه یکی از پر طرفدارترین طراحی های جدید دنیای گرافیستان هستند، به سایت هایی گفته می شود که از خصوصیات زیر برخوردارند:
لبه های نامتقارن و نامنظم،رها و کهنه.این نوع خصوصیت سایت را از دیگر وب سایت ها جدا می کند اما باید به این مورد توجه داشته که با وجود این خصوصیات نظم و هارمونی خاصی در این سایت ها وجود دارد که باعث اذیت شدن مخاطب نمی گردد. درواقع این سایت ها با وجود بی قانونی در طرح گرافیک چهارچوب خاصی برای پیاده سازی دارند.

این گونه سایت ها برای هنرمندان ، افراد خلاق و دوستداران طراحی های مدرن و متفاوت مناسب است و برخی از پزشکان، مهندسان، مرتبان و کسانی که با خط کش و نظم ساخت انسان، میانه ی خوبی دارند اصلا آن را نمی پسندند.

طراحی سایت خلوت:اینگونه وب سایت ها در عین ظاهر زیبا بسیار مفهومی هستند از خصوصیات دیگر این گونه وب سایت ها استفاده از المان های کم و گرافیکی و دو یا سه رنگ می باشد به طور کل دارای نظم می باشند و به تمیزی معروفند.و سایت های خلوت متمایز، حرفه ای و مدرن هستند، همچنین پیام "صاحب این سایت مشتاق است" و " صاحب این سایت قابل اعتماد است" را به بازدیدکننده القا می کند.  این گونه سایت ها برای همه مناسب است غیر از کسانی که دوست ندارند تفاوت شایانی با بقیه داشته باشند.

طراحی سایت پر المان:این طراحی طرفدارانش در ایران بیشتر از طراحی سایت دسته های دیگر می باشد. موضوع سایت تعیین می کند وبسایت از چه المان ها و رنگ هایی تشکیل شده یاشد. مثلا اگر موضوع سایت شرقی ، سنتی هنری و ایرانی باشد از انواع المان های بوته جقه، فلورال یا انواع گلیم و بافت آن در سایت استفاده می شود. یا اگر موضوع سایت کودک یا فضایی فانتزی باشد، آیکون های مختلف در جای جای بک گراند و هدر بکار می رود. این سایت ها اگر به درستی طراحی شوند فضایی گرم، پر هیجان را ایجاد می کنند و صاحب سایت را فردی با پشتکار، خونگرم و پر مشغله معرفی می نمایند.

طراحی سایت ساده و استاندارد: این طراحی را خوب می شناسید. اغلب سایت هایی که می بینید از این نوع طراحی بهره بردند. هدری مستطیلی در بالای صفحه، منو در زیر هدر یا به صورت عمودی، همه قسمت ها در سایت قاب و محدوده دارند، معمولا از رنگ های رایج خاکستری، سفید برای بک گراند با طرح های خط یا شیار استفاده می شود. هدر ها شامل جند عکس هستند. البته  این طرح ها می توانند در کمال سادگی زیبا هم باشند و با تلفیق درست رنگ و عکس هدر ، حسی حرفه ای ایجاد کنند. اما ظاهر اینگونه سایت ها یاد بازدیدکننده نمی ماند که برای برخی از صاحبان سایت، اصلا مهم نیست و به مسائل دیگری همچون محتوای با ارزش اهمیت می دهند، که درست هم هست. این سایت ها برای شرکت ها، تجار ، وکلا و مشاغل جدی بسیار مناسب هستند.
با توجه به مقاله بالا و آشنایی پیدا کردن با انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب می توانید وب سایت دلخواه خود را براحتی انتخاب و به طراحی وب سایتی که مربوط به حرفه و خصوصیات شما باشد را انتخاب نمایید.




دلایل عدم مطالعه محتوای وب سایت
نوشته شده در سه شنبه 23 مهر 1392
بازدید : 94
نویسنده : طراح ایرانی

همانطور که قبلا گفته شده ایجاد متن مفید و منحصر به فرد در طراحی سایت بسیار مهم می باشد و نوشتن محتوا و تهیه مطالب برای وب سایت با تهیه مطالب برای رسانه های چاپی مانند روزنامه بسیار متفاوت می باشد.با توجه به اینکه در وب سایت ها و با وجود مطالب آنلاین،افراد در واقع محتوا را نمی خوانند حال می خواهیم به مطالبی اشاره کنیم تا با دلایل عدم مطالعه محتوای وب سایت آشنا شویم .

دلایل عدم مطالعه محتوای وب سایت

√ کاربران وب سایت ها مطالب را اسکن می کنند:آمارها نشان  می دهد که تنها 16 درصد افراد مطالب را بصورت کلمه به کلمه می خوانند و سایر افراد مطالب را اسکن می کنند.به منظور ایجاد متن های مهم و برای خوانده شدن آن، عناصر بسیار مهمی وجود دارد که شامل:

  • استفاده از متن های پر رنگ یا Bold شده
  • استفاده از Bullet ها (●،٭،- و...) یا نشانه گذاری در متن
  • استفاده از عناوین اصلی و فرعی
  • اندازه ظاهری فونت ها

سعی کنید متن را به صورت مختصر و مفید ارائه دهید و فقط نظرات و ایده ها را در پاراگراف ها ارائه کنید تا کاربران در نگاه اول به اطلاعاتی که می خواهنند دست یابند.

√ باریک نگه داشتن پاراگراف ها ی محتوا:سعی کنید مطالب خود را مانند روزنامه ها به صورت ستون هایی کوتاه با عرض کم بنویسید استفاده از ستون های باریک همراه با تصاویر برای پر کردن فضاهای خالی بسیار مناسب می باشد.

√ قرار دادن متن های مهم در بالای fold :ابتدا به تعریف fold می پردازیم، fold خطی است که  اولین صفحهء مشاهده شده توسط کاربر را از بخشی که کاربر برای دیدن اسکرول می کند، تقسیم می نماید. البته این خط تغییراتی خواهد کرد که این تغییر بستگی به رزولوشن صفحه نمایش کاربر دارد.
اما مطالعات نشان می دهد که بسیاری از کاربران بیشتر از وضوح 1024×768 و بالاتر در صفحه نمایش خود استفاده می کنند.
اطمینان حاصل فرمایید که لینک ها و call to action های مهم شما در بالای fold همراه با متون تکمیلی در قسمت زیر به سمت انتهای صفحه وجود دارد.

√ موتورهای جستجو را فراوش نکنید:هرگز فراموش نکنید که محتوای وب سایت شماست که رنکینگ وب سایت شما را می سازد و یا برعکس، خراب می کند. بنابراین مطمئن شوید که از راهنمایی ها و نکات ذکر شده در نوشتن محتوا در وب سایت خود استفاده کرده اید.




تجارت و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته شده در سه شنبه 23 مهر 1392
بازدید : 90
نویسنده : طراح ایرانی

در این مقاله می خواهیم تا شما را با تجارت و کسب و کارهای اینترنتی آشنا کنیم .می دانیم که در دنیای امروزه شرکت های اینترنتی نسبت به شرکتهای فیزیکی اقتصاد قویتری داند زیرا امروزه افراد ترجیح می دهند در فضای مجازی کارهای خود را انجام دهند و از حضور فیزیکی خود برای انجام خدمات دوری می کنند زیرا انجام کارها بصورت فیزیکی موجب صرفه جویی در وقت و هزینه می شود.اين تغيير رفتار در مصرف کننده ها باعث شده است که اقتصاد جديدي در اينترنت نمایان شده و شرکتها و کسب و کارهاي جديد بسياري در اينترنت شکل گيرد. ايران نيز از اين قاعده مستثنا نيست و تحت تاثير تحولات اينترنت قرار گرفته و در آينده نزديک نيز بسيار بيشتر با آن دست و پنجه نرم خواهد کرد.همچنین در عرصه ی وب همه ی مشاغل می توانند به معرفی خود و ارائه ی خدمات بپردازند.

تجارت و کسب و کارهای اینترنتی

کسب و کار اینترنتی به فروش محصولات یا خدمات در اینترنت گفته می شود.خرید و فروش اینترنتی به کوچکترین کسب و کارها نیز این امکان و فرصت را می دهد که به مخاطبان خود در سطح جهانی با حداقل هزینه دسترسی پیدا کنند. امروزه بیش از 900 میلیون نفر در سطح دنیا از اینترنت استفاده می کنند. 69 درصد از این جمعیت، در طول 90 روز، دست کم یک خرید از اینترنت داشته اند.

زیبایی اینترنت در این است که همه ی افراد در همه جای دنیا می توانند از آن استفاده کنند و همه ی افراد می توانند دیگران را از وجود آن مطلع کنند و از این طریق به اهداف خود دست یابند.

بسیاری از افراد، كسب و كار اینترنتی (E-Business) را با تجارت الكترونیكی (E-Commerce) اشتباه می گیرند در حالیكه این دو مبحث با یكدیگر متفاوتند.

به عبارتی E-Business به مجموعه فعالیتهای مربوط به كسب و كار از جمله مباحث بازاریابی، مالی، خرید و فروش، ارتباط با مشتریان، خدمات پس از فروش، همكاری با سرمایه گذاران و... كه از طریق شبكه اینترنت انجام می‌گیرد اطلاق می‌شود در حالیكه E-Commerce تنها شامل مسائل مربوط به خرید و فروش از اینترنت می باشد و خود، زیرمجموعه ای از E-Business است به عبارتی در تجارت الکترونیک حتماً باید بین دو طرف پول رد و بدل شود ( تا به مفهوم تجارت برسیم ) ولی در کسب و کار الکترونیک لازم نیست پولی مبادله گردد . به عنوان مثال دادگاهی که در آن محاکمه از طریق فضای اینترنتی انجام میگردد کسب و کار الکترونیک محسوب می‌شود .

انواع كسب و كارهاي اينترنتي

امروزه، كسب و كارهاي اينترنتي بسيار متنوعند. اما به طور كلي آنها را مي‌توان آنها به 10 گروه عمده تقسيم بندي كرد:

√ ايجاد اجتماعات آنلاين
√ خريد، فروش و حراج كالاهاي مختلف
√ تبليغات اينترنتي
√ ارائه خدمات تخصصي به ديگران
√ ايجاد امپراطوري اطلاعات، اخبار و آموزش
√ تهيه و ارائه نرم افزارهاي مختلف
√ چند رسانه اي يا مالتي مديا
√ پيوستن به شبكه هاي واسطه گري
√ خدمات مربوط به ايميل
√ سرمايه گذاري مشترك

با توجه به تغییر مثبت نگاه دولت به کسب و کارهای اینترنتی، وزارت بازرگانی مکلف گردیده تا هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی کسب و کارهای اینترنتی اقدام نماید. یکی ازمشخصه های موفقیت وب سایت و یا یک کسب و کار اینترنتی ، ترافیک و یا آمار بازدیدکننده آن وب سایت است. برای بررسی و تحلیل کسب و کارهای اینترنتی تمامی کشورها بخصوص ایران می توانید به وب سایت معتبر www.Alexa.com در بخش Top Sites بر روی By Country کشور مورد نظر خود را انتخاب کنید. در وب سایت الکسا 500 وب سایت محبوب هر کشور را بصورت تحلیل روزانه و ماهیانه به مخاطبین ارائه می کند. شما می توانید با مشاهده 500 وب سایت محبوب ایرانیان، جایگاه تمامی کسب و کارهای اینترنتی را در 10 گروه عمده خود قرار دهید.




تعداد صفحات : 36