پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
میزبانی خوشه ایی چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 14 مهر 1393
بازدید : 74
نویسنده : طراح ایرانی

سایت از چندین سرور مختلف پشتبانی می شود. مثلا سایت google.com چندین سرور مختلف در نقاط مختلف جهان دارد، که به خاطر حضور بازدید کننده فراوان، یک یا حتی دو سرور کفایت حضور همزمان این تعداد کاربر را دارا نمی باشد. پس اینگونه سرور ها ایجاد شده اند که هر کابر را به نزدیک ترین و خلوت ترین سرور انتقال دهد.

این گونه سرویس را  که به صورت توزیعی  ارائه می شود در اصطلاح به این نوع میزبانی خوشه ایی می گویند که همان  mirror server که قبلا آن را توضیح داده ایم.

 




میزبانی ابری چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 14 مهر 1393
بازدید : 98
نویسنده : طراح ایرانی

این میزبانی جدیدترین نوع میزبانی وب می باشد که در دنیای امروز که به سمت پردازش ابری می رود، تبدیل به محبوب ترین نوع میزبانی شده است.

در این حالت ما دیگر نیاز به این نداریم که سرور ما به چه اندازه سرعت و پهنای باند قرار است ارائه دهد؛ ما هر زمان اگر به سرعت و پهنای باند بیشتری نیاز داشته باشیم می توایم آن را از سرور گرفته (اجاره کنیم) و به پهنای باند خود اضافه نماییم، و بعد از استفاده آن را به سرور باز گردانیم.

این نوع میزبانی وب به ما این امکان را میدهد که در صورت شلوغی بیش از حد بازدید کنندگان در یک روز، وب سرور ما از کار نیفتد.

مثالی که میتوانیم برای این مورد بزنیم، زمان انتخاب واحد در دانشگاه ها می باشد که در چندین روز آخر هر ترم تعداد بازدید در لحظه بسیار زیاد می باشد که اغلب با این مورد مواجه شده ایم که سرعت بسیار پایین است.

راه حل این گونه سایت ها که فقط در مدت زمان اندکی دارای بازدید زیاد و پردازش زیاد بر روی اطلاعات خود هستند، استفاده از میزبانی ابری ست، زیرا باعث میشود از هدر رفتن منابع مالی برای اجاره سرورهای قوی تر خودداری کنیم.

نکته مهم این است با توجه به روز بودن این نوع میزبانی وب، ما در طراحی سایت خود می توانیم با تحقیق در این زمینه از این حالت میزبانی وب استفاده نماییم.




mirror IP / server چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 7 مهر 1393
بازدید : 92
نویسنده : طراح ایرانی

حالتی ست که همزمان اطلاعات برروی سروری دیگر که همان نسخه پشتیبان است کپی میشود و هزینه بالایی دارد چون به همان اندازه فضای اول باید فضا برای ذخیره اطلاعات داشته باشیم. و همچنین سایت از چندین سرور مختلف پشتبانی می شود. مثلا سایت google.com چندین سرور مختلف در نقاط مختلف جهان دارد، که به خاطر حضور بازدید کننده فراوان، یک یا حتی دو سرور کفایت حضور همزمان این تعداد کاربر را دارا نمی باشد. پس اینگونه سرور ها ایجاد شده اند که هر کابر را به نزدیک ترین و خلوت ترین سرور انتقال دهد.

این گونه سرویس را  که به صورت توزیعی  ارائه می شود در اصطلاح mirror server می گویند.

که یک سایت در این حالت ممکن است چندین IP  نیز داشته باشد.




wsp چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 7 مهر 1393
بازدید : 165
نویسنده : طراح ایرانی

همانگونه که در مبحث دامنه گفتیم DNS نماد سازمانی بود که شرایط خرید دامنه و منحصر به فرد بودن آن را تامین می کرد؛ در زمینه میزبانی وب مفهوم به نام wsp  یا web servis provider (فراهم کردن سرویس میزبانی وب)  بوجود آمده است.

این بخص که به عنوان عنصر سوم در محتوای بخش های اینترنت معرفی می شود، وظیفه فراهم کردن شرایط و ضوابط حاکم بر اجاره فضاهای وب و میزبانی وب را بر عهده دارد.




میزبانی رایگان وب چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 7 مهر 1393
بازدید : 86
نویسنده : طراح ایرانی

بعضی شرکت های تجاری برای استفاده از مزیت گستردگی تبلیغات خود در شبکه ی اینترنت، اقدام به دادن فضاهای رایگان به کابران نموده اند. این شرکت ها در کنار فضا های آپلود و دانلود صفحات از تبلیغات خود یا تبلیغاتی که از شرکت های مختلف گرفته اند، استفاده می نمایند و برای خود از این طریق به جز تامین هزینه وب سرور، درآمد زایی نیز می کنند.

در طراحی سایت باید توجه داشته باشیم که اگر از این فضا ها برای وب سایت خود استفاده می نماییم، این شرکت ها تضمین در پهنای باند، پشتیبانی، پاک شدن اکانت در صورت استفاده نشدن و... ندارند.

ما اگر می خواهیم کار اصولی را در زمینه طراحی سایت انجام دهیم بهتر است با مطالعه دقیق مقالات موجود در سایت طراحی سایت sitedesign-co.com با مراحل این کار به طور کامل آشنا شویم و بعد با توجه به شرایط خود و سایتی که قرار است آن را راه اندازی کنیم، کارمان را آغاز نماییم.




dedicated server چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 7 مهر 1393
بازدید : 97
نویسنده : طراح ایرانی

اگر ما سایتی که قرار است راه اندازی نماییم، بازدید آن بیشتر از حدی باشد که سرور های اشتراکی ارائه می دهند باشند و این امر باعث اختلال در بازدید از وب سایت ما می باشد، در طراحی سایت خود باید به این نکته توجه داشته باشیم که نیاز به ایجاد یک سرور اختصاصی برای سایت خود می باشیم.

در این حالت ما حتی خود به عنوان سرور، می توانیم فضای اضافی خود را به وب سایت های دیگر اجاره دهیم و  خودمان مثل یک شرکت اجاره میزبانی وب عمل نماییم. البته به شرطی که اختلالی برای وب سایت ما ایجاد نشود. ضمنا این امر ممکن است باعث شود امنیت اطلاعات ما به خاطر حضور یک وب سایت غریبه به خطر بیفتد، مگر اینکه ما خودمان قست ایجاد شرکتی در زمینه میزبانی وب داشته باشیم.

البته این نکته را باید مورد توجه قرار دهیم با توجه به بالا بودن هزینه راه اندازی و نگهداری سرور، برای انجام این کار نیاز به مطالعه ی دقیق در زمینه میزبانی وب و دامنه داریم.




dedicated IP چیست؟
نوشته شده در شنبه 29 شهريور 1393
بازدید : 114
نویسنده : طراح ایرانی
در این حالت آدرس آی پی مختص به یک دمین یا دامنه میباشد. ولی فضای استفاده شده هنوز مشترک می باشد.

از این حالت برای دو دلیل عمده استفاده می نماییم :

1-      بالا بردن امنیت وب سایت.

2-      اجرای برخی برنامه ها بر روی وب سایت بدون داشتن IP اختصاصی امکان پذیر نیست.

در طراحی سایت شرکت هایی که تجارت آنها به سایتشان مربوط می باشد این حالت می تواند کمک بزرگی به امنیت وب سایت ما نماید.




shared IP چیست؟
نوشته شده در سه شنبه 25 شهريور 1393
بازدید : 84
نویسنده : طراح ایرانی

در این حالت یک آی پی به چندین دمین یا دامنه سایت داده می شود. یعنی وب سایت ما داری یک شماره ی IP مشترک با چندین  وب سایت دیگر  می باشد. اکثر وب سایت های شخصی و حتی تجاری و شرکتی امروزه از این دسته میزبانی وب استفاده می نمایند. زیرا هزینه ای نسبتا پایین دارد، گرچه امنیت در این حالت بسیار پایین  می باشد. در این حالت همانگونه که از ترجمه آن پیدا است، فضای میزبان وب ما اشتراکی می باشد. ما برای طراحی سایت بهتر باید این نکته را مورد توجه قرار دهیم که اگر قرار وب سایت برای شرکت یا ارگان مهمی ایجاد نماییم، بهتر است است از سرور های اختصاصی و یا آی پی های اختصاصی برای میزبانی وب خود بهره ببیریم.

در لفظ صحیح استفاده مشترک از یک آدرس IP که  متعلق به یک وب سرور اصلی ست برای کلیه دامنه های که در آن وب سرور داری Host یا فضا می باشند.




چهار دسته میزبانی وب چیست؟
نوشته شده در یک شنبه 9 شهريور 1393
بازدید : 64
نویسنده : طراح ایرانی

فضای که ما بر روی بستر اینترنت اجاره میکنیم حالت های مختلفی دارد، که در مقاله های بعدی با آنها آشنا خواهید شد، اما به طور کلی میزبانی وب را به 4 دسته ی کلی تقسیم می نمایند که در اینجا با آنها آشنا می شویم:

1-shared IP

در این حالت یک آی پی به چندین دمین یا دامنه سایت داده می شود. یعنی وب سایت ما داری یک شماره ی IP مشترک با چندین  وب سایت دیگر  می باشد. اکثر وب سایت های شخصی و حتی تجاری و شرکتی امروزه از این دسته میزبانی وب استفاده می نمایند. زیرا هزینه ای نسبتا پایین دارد، گرچه امنیت در این حالت بسیار پایین  می باشد. در این حالت همانگونه که از ترجمه آن پیدا است، فضای میزبان وب ما اشتراکی می باشد. ما برای طراحی سایت بهتر باید این نکته را مورد توجه قرار دهیم که اگر قرار وب سایت برای شرکت یا ارگان مهمی ایجاد نماییم، بهتر است است از سرور های اختصاصی و یا آی پی های اختصاصی برای میزبانی وب خود بهره ببیریم.

در لفظ صحیح استفاده مشترک از یک آدرس IP که  متعلق به یک وب سرور اصلی ست برای کلیه دامنه های که در آن وب سرور داری Host یا فضا می باشند.

2-dedicated IP

در این حالت آدرس آی پی مختص به یک دمین یا دامنه میباشد. ولی فضای استفاده شده هنوز مشترک می باشد.

از این حالت برای دو دلیل عمده استفاده می نماییم :

1-  بالا بردن امنیت وب سایت.

2-  اجرای برخی برنامه ها بر روی وب سایت بدون داشتن IP اختصاصی امکان پذیر نیست.

در طراحی سایت شرکت هایی که تجارت آنها به سایتشان مربوط می باشد این حالت می تواند کمک بزرگی به امنیت وب سایت ما نماید.

3-dedicated server

اگر ما سایتی که قرار است راه اندازی نماییم، بازدید آن بیشتر از حدی باشد که سرور های اشتراکی ارائه می دهند باشند و این امر باعث اختلال در بازدید از وب سایت ما می باشد، در طراحی سایت خود باید به این نکته توجه داشته باشیم که نیاز به ایجاد یک سرور اختصاصی برای سایت خود می باشیم.

در این حالت ما حتی خود به عنوان سرور، می توانیم فضای اضافی خود را به وب سایت های دیگر اجاره دهیم و  خودمان مثل یک شرکت اجاره میزبانی وب عمل نماییم. البته به شرطی که اختلالی برای وب سایت ما ایجاد نشود. ضمنا این امر ممکن است باعث شود امنیت اطلاعات ما به خاطر حضور یک وب سایت غریبه به خطر بیفتد، مگر اینکه ما خودمان قست ایجاد شرکتی در زمینه میزبانی وب داشته باشیم.

البته این نکته را باید مورد توجه قرار دهیم با توجه به بالا بودن هزینه راه اندازی و نگهداری سرور، برای انجام این کار نیاز به مطالعه ی دقیق در زمینه میزبانی وب و دامنه داریم.

4-mirror IP / server

حالتی ست که همزمان اطلاعات برروی سروری دیگر که همان نسخه پشتیبان است کپی میشود و هزینه بالایی دارد چون به همان اندازه فضای اول باید فضا برای ذخیره اطلاعات داشته باشیم. و همچنین سایت از چندین سرور مختلف پشتبانی می شود. مثلا سایت google.com چندین سرور مختلف در نقاط مختلف جهان دارد، که به خاطر حضور بازدید کننده فراوان، یک یا حتی دو سرور کفایت حضور همزمان این تعداد کاربر را دارا نمی باشد. پس اینگونه سرور ها ایجاد شده اند که هر کابر را به نزدیک ترین و خلوت ترین سرور انتقال دهد.

این گونه سرویس را  که به صورت توزیعی  ارائه می شود در اصطلاح mirror server می گویند.

که یک سایت در این حالت ممکن است چندین IP  نیز داشته باشد.




Web Hosting یا میزبانی وب چیست؟
نوشته شده در چهار شنبه 29 مرداد 1393
بازدید : 95
نویسنده : طراح ایرانی

برای اینکه با بحث میزبانی وب آشنا شوید با یک مثال ساده آن را برایتان تشریح می نمایم.

میزبانی وب مثل اجاره کردن یک اتاق از یک هتل در بستر شبکه ی جهانی اینترنت می باشد. ما برای اینکه سایت خود را بر روی شبکه نت قرار دهیم، نیاز داریم یک فضای برای ذخیره اطلاعات و قرار دادن فایل های خود بر روی آن داشته باشیم، زیرا این اطلاعات نمی تواند بر روی هار دیسک سیستم ما قرار بگیرد، چون قرار است سایت ما و اطلاعات آن در دسترس عموم افراد جهان قرار بگیرد.

که برای این دسترسی ما قبلا با مبحث دامنه در مقاله دامنه چیست، آشنا شده ایم. دامنه راه ارتباط کاربران با فضای ما و اطلاعات ما که بر روی Host یا میزبان وب ما قرار دارد، می باشد. هر دامنه اصطلاحا شماره تماس با این اتاق اجاره ای ما بر روی فضای اینترنت است.

پس اگر قرار باشد روی سیستم خود این اطلاعات را ذخیره کنیم، حتی اگه یک سرور هم بر روی سیستم ما قرار داشته باشد، با خاموش شدن سیستم ما، اطلاعات از دسترس عموم خارج خواهد شد.

برای این موضع شرکت های به وجود آمده اند که با راه اندازی سرور ها و تفکیک فضای هارد دیسک خود، بخش های آن را به سایت های نیازمند این فضا ها، اجاره می دهند.

این شرکت ها با توجه  به اعتبار و تجربه خود، امنیت، قطع برق، پشتیبانی در مقابل سوانح و... را تامیین می نمایند.

حال با توجه به تقسیم بندی فضای هارد دیسک این شرکت ها، میزبانی وب به 4 دسته عمده تقسیم می شود، که در ادامه آنها را تشریح و توضیح خواهیم داد. که برای طراحی سایت مناسب بهتر است با این موارد و انواع میزبانی وب آشنا شویم.




تعداد صفحات : 36